Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.
wannaporn.com https://ohsexvideos.net wemadeporn.net

DANAS JE MEĐUNARODNI DAN KUVARA

Dan kuvara ustanovljen je 2004. godine kada je Svetsko udruženje kulinarskih zajednica odlučilo da 20.oktobar uzme kao dan ove profesije. Udruženje uključuje 8 miliona ljudi iz celog sveta koji su predstavnici kuvara i kulinarstva.  Međunarodni dan kuvara ima za cilj da podseti građane na značaj pravilne ishrane i posebno zdrave hrane koja je sve više zastupljena u ishrani, ali i da podstakne mlade da se opredele za ovaj poziv.

Kulinarstvo je postalo umetnost jer osim pripreme,hrana mora biti i aranžirana uz istovremeno poštovanje nutritivnih vrednosti sastojaka i standarda koji se primenjuju svuda u svetu. U Leskovcu je tradicija kulinarstva veoma duga, ono što karakteriše naš grad je roštilj koji je na meniju svuda u svetu, a pored leskovačke pjeskavice, mućkalice i ćevapa, prepoznatljivi su ajvar koji je brendiran i od skoro naš karakteristični specijalitet sprža.

Inresresovanje za kulinarstvo sve više pokazuju mladi ljudi, a to potvrđuje  činjenica da već nekoiliko godina u okviru Visoke poslovne škole, koja je sada deo jedinstvene Akademije strukovnih studija Južna Srbija postoji studijski program Tehnologija hrane i gastronomija.Profesor ove visokoškolske ustanove Momčilo Conić naglašava da studenti u okviru ovog smera mogu da steknu vrhunska kulinarska znanja i veštine, a to su do sada potvrdili i brojnim medaljama sa raznih takmičenja u zemlji i svetu.

Na poslednjem takmičenju, odnosno Gastro kupu u Novom Sadu u konkurenciji 50-tak ekipa osvojili su titulu najbolje škole. Dani kada se proslavlja Međunarodni dan kuvara,su povezani sa puno pozitivnih emocija i zabave. Ova proslava u raznim zemljama sveta često predstavlja veliki događaj. Kuvari Leskovca i Srbije uključeni su u sve asocijacije ove struke u Evropi i svetu, a zalažu se da pored internacionalne kuhinje i naša autohtona zauzme svoje mesto u svetu.

Komentari su zatvoreni.